Hospital Vithas Montserrat

Hospital Vithas Montserrat
Cita online

973.270.088

  • Otorinolaringologia Pediàtrica

  • Què és?

  • preu

  • Comprar consulta

  • <Tornar al llistat

Otorinolaringologia Pediàtrica Otorinolaringologia Pediàtrica

TENS DUBTES?

Otorinolaringologia Pediàtrica

  • Què es?

La Unitat d'Otorinolaringologia de Vithas Salut té per objectiu oferir al pacient una atenció integral, mitjançant un abordatge multidisciplinari, tant pel que fa al diagnòstic com al tractament de les diferents patologies otorinolaringològiques.

Les noves instal·lacions de Vithas Salut Unitats Especialitzades, dotades dels últims avenços tecnològics, juntament amb l'aplicació de protocols mèdics i quirúrgics de nova generació, volen consolidar aquesta unitat com a referent en l'otorinolaringologia pediàtrica i d'adults.

Detecció de la Hipoacúsia.
Realització d' audiometries.
Estudis de neurofisiologia auditiva per cribratge neonatal mitjançant potencials evocats Auditius de Tronc Cerebral ( PEATC ).
Assessorament dels pares en cas de necessitat d'audiòfons o cirurgies concretes.

  • Tractament de Patologia otològica:

L'otitis mitjana aguda ( OMA ) i l'otitis seromucoses ( OSM ) són unes de les patologies més freqüents durant la infància . La majoria es resolen espontàniament , però en un 6% dels casos es requereix un tractament quirúrgic amb la col·locació de drenatges transtimpànics , cirurgia ràpida i senzilla que resol eficaçment aquesta patologia.

Tractament de l'otitis mitjana crònica ( OMC ) mitjançant la realització de diferents procediments quirúrgics (Miringoplàstia per al tractament de les perforacions timpàniques, timpanoplastia, reconstruccions de cadena ossicular...)

  • Patologia faringolaríngia:

• Les disfonies en l'edat pediàtrica són molt freqüents i, en la majoria dels casos, es resolen espontàniament o amb tractament mèdic.
• Els nòduls vocals són la causa orgànica més freqüent de disfonia crònica en la infància. En aquests casos , la intervenció del logopeda pot ser molt important per a la resolució del problema.
Tractament logopèdic dels trastorns de la parla , llenguatge i respiració bucal.
Diagnòstic i tractament de faringitis i amigdalitis agudes i recidivants.
Diagnòstic i tractament de la Síndrome d'Apnea del Son ( SAHS ) provocada per hipertròfia de adenoides i d'amígdales, mitjançant la adenoidectomia i l'ús de la radiofreqüència, una tècnica senzilla que permet la millora de la simptomatologia reduint el volum de les amígdales, sense necessitat de realitzar altres procediments quirúrgics més agressius com la amigdalectomia.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, a partir de su navegación.
Si continúa navegando, sin cambiar la configuración, consideramos que acepta su uso. Ver nuestra política de cookies.