Hospital Vithas Montserrat

Hospital Vithas Montserrat
Cita online

973.266.300

  • Medicina Familiar i Comunitària

  • Què és?

  • preu

  • Comprar consulta

  • <Tornar al llistat

Medicina Familiar i Comunitària Medicina Familiar i Comunitària

TENS DUBTES?

Medicina familiar i Comunitària

  • Què es?

Comptem amb un servei d'atenció primària i continuada.

La cartera de serveis abasta des de consulta de medicina general i atenció continuada fins gestió d'incapacitat temporal i de receptes de crònics per a mutualistes ( MUFACE , MUGEJU i ISFAS ).

Té un equip humà implicat. El formen cinc professionals de trajectòria contrastada, vostè pot triar entre anar sempre al mateix metge o triar qualsevol altre de l'equip en funció del seu horari o preferències.

Oferim un servei mèdic integral de qualitat que posi a disposició del pacient el millor de la medicina hospitalària i el més bo de la primària.

Donem solucions ràpides , àgils i efectives. El nostre objectiu: ACOMPANYAR AL PACIENT EN TOT MOMENT. L'atenció personalitzada amb el suport de les últimes novetats, però sense perdre de vista la tradició mèdica, és la finalitat que perseguim. I els pacients són el més important. Ells són la nostra raó de ser. Perquè som conscients que acompanyar-los en moments de dubte és crucial. Perquè el temps és un tresor preuat per gaudir amb els teus, no en una sala d'espera. Perquè creiem fermament que acompanyar és donar la mà per ajudar a l'altre a caminar sol.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, a partir de su navegación.
Si continúa navegando, sin cambiar la configuración, consideramos que acepta su uso. Ver nuestra política de cookies.