Hospital Vithas Montserrat

Hospital Vithas Montserrat
Cita online

973.266.300

  • Unitat de Tractament del Dolor

  • Què és?

  • preu

  • Comprar consulta

  • <Tornar al llistat

Unitat de Tractament del Dolor Unitat de Tractament del Dolor

TENS DUBTES?

Unitat de Tractament del Dolor

  • Què es?

Els serveis assistencials per a l'atenció a persones amb dolor estan creats amb el propòsit d'atendre al pacient que pateix, fonamentalment, dolor crònic oncològic i no oncològic.

Aquest tipus de serveis són heterogenis, tant en el seu origen com en la seva organització, cartera de serveis i professionals que s'integren en ells.

La Unitat de Tractament del Dolor (UTD) es defineix com una unitat mèdica especialitzada que ofereix assistència multidisciplinària, que compleix amb els requisits funcionals, estructurals i organitzatius que garanteixen condicions de seguretat, qualitat i eficiència adequades per atendre el pacient amb dolor crònic que requereixi assistència especialitzada i que no sigui subsidiari de tractament quirúrgic.

Les patologies més prevalents que es tracten en aquesta unitat es relacionen amb el dolor crònic no oncològic i especialment patologia del tipus de migranyes, columna vertebral (artrosi, hèrnies discals, canal estret, síndromes facetaris i foraminals, etc.) Així com neuràlgies, polineuropatia diabètica i fibromiàlgia.

Entre els diferents tractaments que ofereix es troben:

- Tractaments farmacològics
- Perfusions endovenoses de fàrmacs
- Bloquejos perifèrics i centrals
- Infiltracions de grups musculars i nervis perifèrics
- Infiltracions facetarias i foraminales cervicals , dorsals i lumbars
- Bloqueig cabal
- Rizòlisi i Radiofreqüència
- Neuroestomulació
- TENSS
- Col·locació de reservoris de morfina
- Informes mèdics

Les unitats de dolor treballen en col·laboració amb traumatòlegs, neuròlegs, neurocirurgians, rehabilitadors, reumatòlegs, psiquiatres, psicòlegs i altres professionals sanitaris.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, a partir de su navegación.
Si continúa navegando, sin cambiar la configuración, consideramos que acepta su uso. Ver nuestra política de cookies.