Hospital Vithas Montserrat

Hospital Vithas Montserrat
Cita online

973.270.088

  • Pediatria i Neonatologia

  • Què és?

  • preu

  • Comprar consulta

  • <Tornar al llistat

Pediatria i Neonatologia Pediatria i Neonatologia

TENS DUBTES?

Pediatria i Neonatologia

  • Què es?

Els millors professionals entre neonatòlegs, pediatres i llevadores conformen la Unitat de Pediatria de Vithas Salut, oferint atenció integral al nen des que neix fins als catorze anys.

La Unitat de Pediatria de Vithas Salut inclou l'especialitat de Neonatologia, branca de la pediatria dedicada al diagnòstic i tractament de les malalties del nadó durant els seus primers 28 dies de vida, des de l'atenció mèdica del nadó a la sala de parts, els primers 7 dies fins als 28 dies de vida del nen, posterior als quals se li considera com "lactant" entrant ja al camp de la pediatria pròpiament dita; tenint especial cura a aquells nadons que estan malalts o requereixen una atenció especial pel fet que són prematurs , tenen baix pes o pateixen malformacions.

  • Unitat d'Hospitalització Maternoinfantil, Vithas Hospital Montserrat

El servei de pediatria s'amplia a través de la Unitat d'Hospitalització Maternoinfantil. A Vithas Hospital Montserrat oferim assistència integral amb els millors professionals. Visites amb especialistes, servei d'urgències i hospitalització de tots aquells procediments mèdics i quirúrgics que requereixen ingrés.

  • Urgències pediàtriques, Vithas Hospital Montserrat

Integrat dins de l'Àrea General d'Urgències Vithas Hospital Montserrat hi ha el Servei d'Atenció d' Urgències i Atenció Continuada Ginecològica i Pediàtrica els 365 dies de l'any , les 24 hores del dia garantint la seva seguretat en tot moment.

Juntament amb el Servei d'Urgències Pediàtriques presencials de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores , dissabtes de 9.30 a 13 hores. Disposa de l'equipament i de les instal·lacions adequades a l'edat del pacient.

El servei disposa les 24 hores del dia de suport dels serveis de diagnòstic, proves complementàries i altres especialistes del centre.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, a partir de su navegación.
Si continúa navegando, sin cambiar la configuración, consideramos que acepta su uso. Ver nuestra política de cookies.