Hospital Vithas Montserrat

Hospital Vithas Montserrat
Cita online

973.266.300

  • Oncología

  • Què és?

  • preu

  • Comprar consulta

  • <Tornar al llistat

Oncología Oncología

TENS DUBTES?

Oncología

  • Què es?

La Unitat d'Oncologia Mèdica té com a missió el proveir serveis sanitaris especialitzats en l'àrea d'Oncologia i prestar una atenció personalitzada integral, integrada i de qualitat al ciutadà, considerant al pacient com el centre de totes les seves actuacions i atenent des de totes les dimensions que el configuren.

  • Què tracta?

Els seus valors i principis són: millorar la prevenció i cura dels processos oncològics, promoure la cura en aquells processos en què no es pot obtenir la curació, així com l'acompanyament i la dignificació de la fi de la vida.

Per al servei és especialment important el suport emocional, social i psicològic que necessita el pacient i els seus familiars. A més, el procés assistencial es troba totalment informatitzat, de manera que es garanteix el millor aprofitament de la informació.

La Unitat d'Oncologia Mèdica de Vithas Lleida disposa d'un Hospital de Dia i de Consultes Externes d'Oncologia Mèdica, Hematologia, consell emocional per part d'un psiquiatra, així com assessorament en imatge personal ja que creiem que és una part important en l’ajut de la curació. També amb altres especialitats mèdiques i quirúrgiques, que aporten l'experiència clínica en l'aplicació dels protocols existents dels principals tipus de tumors.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, a partir de su navegación.
Si continúa navegando, sin cambiar la configuración, consideramos que acepta su uso. Ver nuestra política de cookies.