Hospital Vithas Montserrat

Hospital Vithas Montserrat
Cita online

973.270.088

  • Llevadora

  • Què és?

  • preu

  • Comprar consulta

  • <Tornar al llistat

Llevadora Llevadora

TENS DUBTES?

Llevadora

Som pioners en les tècniques de diagnòstic prenatal, tractament fetal i tractament de les patologies que puguin afectar la dona embarassada.

Amb la millor atenció a la dona i al nadó, es fomenta el vincle materno- filial des del primer moment, mantenint el nadó sempre al costat de la mare per afavorir el contacte entre tots dos.

La futura mare podrà estar acompanyada en tot moment, excepte en aquells casos en què l'especialista no ho recomani.

Disposaràs del telèfon directe de la llevadora per posar-te en contacte des del primer símptoma de part.

  • "La teva llevadora" ofereix:

- Atenció en tot moment durant la gestació per resoldre tot tipus de dubte. La gestant disposa del telèfon de guàrdia de la llevadora en el que pot trucar en qualsevol moment. El ginecòleg de Vithas Salut us informarà en les primeres visites com contactar amb les llevadores.
- Assessorament junt amb el teu ginecòleg sobre les opcions més adequades en cada cas per dilatar durant el procés del part i per donar a llum.
- Preparació al part: al llarg de 6 sessions grupals la llevadora us resol qualsevol inquietud que pugueu tenir del procés de l’embaràs, el part així com les instal•lacions i serveis que disposeu a Vithas Hospital Montserrat. Per aquelles mares que no disposin de disponibilitat horària o per altres motius personals pot escollir fer una sessió individual i intensiva de dues hores.

  • ¿Per què donar llum amb nosaltres?

- Perquè disposaràs del telèfon directe de la llevadora que et guiarà des del primer moment quan vagis de part.

- Perquè l'equip de ginecologia i pediatria treballa conjuntament durant tot el procés.

-Perquè durant els primers dies de vida del nadó a l'equip d'infermeria ensenyarà als pares com fer la cura del cordó umbilical, canvi de bolquers, canvi de roba, etc.

-Perquè t'ajudaran en la lactància materna o en la presa de biberons 24 hores del dia gaudint d'aquest moment en absoluta intimitat.

-Perquè comptem amb un servei de nursery , que tindrà cura el nadó sempre que ho necessiti.

-Perquè el pediatra farà les revisions a l'habitació, al costat dels pares del nadó. Així mateix, abans de l'alta hospitalària, el pediatra farà una nova exploració al nounat .

-Perquè disposem d'una Unitat de Neonatologia amb incubadores per atendre nadons prematurs o que hagin presentat algun problema en néixer, sota el criteri mèdic del pediatra, tenint en compte el pes estimat del nadó i procés clinic de la mare decidirà si continuar o el trasllat.

  • Preparació al part

Adoptar un nou rol de mare/pare, passar pel procés de l'embaràs amb tots els canvis que això suposa, enfrontar-se al moment del part... És per a moltes parelles, especialment les primerenques una sèrie d'inquietuds, emocions, sentiments que generen un repte d'adaptació important.

La llevadora està al costat de la mare i família recolzant i informant, acompanyant tot el procés, per tal de fer desaparèixer les pors, dubtes i inseguretats, i és així com l'embaràs es podrà arribar a viure amb plenitud, i en positiu, considerant-lo un procés de canvi natural i plaent.

Per garantir una gestació, naixement i criança el més satisfactoris possibles cal dotar la mare i parella si està, dels coneixements i les habilitats necessàries, que els ajudin a assumir el nou rol, i la nova etapa de la vida.

És per això que la preparació al part és tan important. A més ofereix una oportunitat única d'establir contacte amb altres mares que passen, viuen i experimenten el mateix procés.

L'educació maternal garanteix alhora, un manteniment de la condició física tan necessària per gaudir millor de l'embaràs i del part, satisfent així la demanda social creixent de coneixement i salut.

Per tant la realització d'un bon programa de preparació al part, garanteix la formació en tots els àmbits en què es generen necessitats : emocional, cognitiu, físic i social, traduint-se en una vivència de tot el procés en plenitud.

 

 

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, a partir de su navegación.
Si continúa navegando, sin cambiar la configuración, consideramos que acepta su uso. Ver nuestra política de cookies.