Hospital Vithas Montserrat

Hospital Vithas Montserrat
Cita online

973.266.300

  • Otorinolaringologia

  • Què és?

  • preu

  • Comprar consulta

  • <Tornar al llistat

Otorinolaringologia Otorinolaringologia

TENS DUBTES?

Otorinolaringologia

  • Què es?

La Unitat d'Otorinolaringologia de Vithas Salut té per objectiu oferir al pacient una atenció integral, mitjançant un abordatge multidisciplinari, tant pel que fa al diagnòstic com al tractament de les diferents patologies otorinolaringòlogues.

Les noves instal·lacions de Vithas Salut Unitats Especialitzades, dotades dels últims avenços tecnològics, juntament amb l'aplicació de protocols mèdics i quirúrgics de nova generació, volen consolidar aquesta unitat com a referent en l'otorinolaringologia pediàtrica i d'adults.

  • Patologia nasal

El nas és la principal porta d'entrada d'aire als pulmons, així com un dels principals elements estètics que formen part de la nostra cara . Mantenir una correcta respiració nasal és important en moltes activitats de la nostra vida quotidiana . Les alteracions en la funció nasal poden donar lloc a l'aparició de diferents trastorns que poden influir en aspectes com el descans nocturn o el rendiment esporti, entre d'altres.

La funció nasal es pot veure alterada per diversos motius: desviacions de l'envà nasal, hipertròfia o engruiximent dels cornets inferiors, alteracions a nivell de la vàlvula nasal, rinosinusitis, poliposi nasosinusal, etc.

L'endoscòpia nasal és una prova ràpida i senzilla que realitzem en les nostres consultes i que ens permet veure l'interior del nas i així diagnosticar moltes d'aquestes patologies.

La cirurgia és sovint el tractament definitiu de molts d'aquests problemes nasals , mitjançant l'ús de procediments mínimament invasius.

-Septoplàstia o cirurgia de l'envà nasal.
-Rinoseptoplàstia funcional.
-Reducció del volum dels cornets inferiors mitjançant radiofreqüència, tractament ràpid i efectiu que pot realitzar-se sota anestèsia local.
-Cirurgia endoscòpica nasosinusal; mètode d'elecció per al tractament de sinusitis, poliposi o tumors nasosinusals.
Otologia i Audiologia
-Diagnòstic de la pèrdua d'audició mitjançant proves habituals com Audiometries i Potencials Evocats Auditius de Tronc Cerebral (PEATC)
-Diagnòstic i tractament dels Acúfens
-Assessorament d'audiòfons.
-Microcirurgia otològica per a la realització de estapedectomies, timpanoplàsties, Miringoplàstia i col·locació de drenatges timpànics.
-Patologia de la veu
-Exploració de la laringe mitjançant procediments endoscòpics com la nasofibrolaringoscòpia i la laringoestroboscòpia.
-Tractament de les disfonies mitjançant la rehabilitació logopèdica.
-Microcirurgia endolaríngies.
-Fonocirurgia o tractament quirúrgic de les patologies de les cordes vocals que afecten la qualitat de la veu.

  • Patologia del Son

Diagnòstic i tractament dels trastorns del son com la roncopatia nocturna o la Síndrome d'Apnea - Hipoapnea del Son ( SAHS ) mitjançant un abordatge mèdic i quirúrgic multidisciplinari.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, a partir de su navegación.
Si continúa navegando, sin cambiar la configuración, consideramos que acepta su uso. Ver nuestra política de cookies.