Hospital Vithas Montserrat

Hospital Vithas Montserrat
Cita online

973.266.300

  • Intervenciones quirúrgicas estéticas

    Hiperhidrosi

  • Què és?

  • Especialista

  • preu

  • Demanar una cita

  • <Veure totes

No pateixis més el problema de la suor, fica remei!

La Hiperhidrosi és una alta producció de suor de forma crònica.

La hiperhidrosi pot produir-se en diverses parts del nostre cos, sent les més comunes: aixelles, mans i peus. A qui la pateix li pot produir serioses dificultats en les relacions personals i les activitats socials i professionals. Aquest excés de sudoració es deu en la gran majoria dels casos a una fallada en el sistema nerviós simpàtic que produeix més suor del necessari per regular la temperatura del cos.

És una malaltia que sol manifestar-se en l'adolescència i que si no és tractada degudament pot mantenir-se al llarg de tota la vida.

Les persones amb hiperhidrosi solen comptar amb algun membre de la seva família que també la pateix, ja que aquesta malaltia és hereditària.

Segons el seu origen, podem classificar en dos tipus:

• Hiperhidrosi Primària: sense causa evident, pot iniciar-se en qualsevol moment de la vida.
• Hiperhidrosi Secundària: pot ser degut a trastorns de la glàndula tiroide o la pituïtària, a infeccions, diabetis mellitus, tumors, menopausa o certs fàrmacs.

  • Tècniques

El procediment per tractar la hiperhidrosi variarà segons la regió a la qual afecta.

a. Aixelles

Quan la zona més afectada per la hiperhidrosi són les aixelles se sol recomanar tractar-la amb una petita cirurgia.
Es tracta d'una senzilla intervenció que es realitza de forma ambulatòria i que consisteix en l'extracció de part de la cadena simpàtica. Aquesta "desconnexió" parcial de la cadena, regula la secreció de suor de la glàndula simpàtica.

És una intervenció que no durarà més de 40 minuts i després el pacient pot marxar directament a casa.

Les cicatrius es fan en els plecs de l'aixella pel que son imperceptibles.

b. Mans, peus i cara

Quan el problema és a les mans, als peus o la cara, s'elimina mitjançant l'ús de Vistabel o Azzalure, infiltració que en unes poques sessions aconsegueix mitigar el problema i tornar a la sudoració normal.

Aquesta tècnica sol donar bons resultats, tot i que la durada dels seus efectes pot variar d'una persona a una altra. Si els efectes no són duradors sempre es pot recórrer a la cirurgia on el problema s'eliminarà per sempre.

Aquesta tècnica es aplicada per un facultatiu, sols donar bons resultats, tot i que la durada dels seus efectes pot variar d’una persona a una altra. Si els seu efectes, no són duradors sempre es pot recórrer a la cirurgia on el problema s’eliminarà per sempre.

 

Demana cita i informa't
Atenció directa Beautyum: 973 27 00 88

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, a partir de su navegación.
Si continúa navegando, sin cambiar la configuración, consideramos que acepta su uso. Ver nuestra política de cookies.