Hospital Vithas Montserrat

Hospital Vithas Montserrat
Cita online

973.266.300

  • Intervenciones quirúrgicas estéticas

    Augment de mames

  • Què és?

  • Especialista

  • preu

  • Demanar una cita

  • <Veure totes

Combinem experiència i tecnologia amb un resultat garantit de naturalitat i seguretat.

És sens dubte una de les quals més satisfacció brinda a la dona. Sent la part més femenina del teu cos, aquesta intervenció provoca sensació d’augment de l’autoestima que influeix sens dubte en el benestar d’ella mateixa i una seguretat plena en la relació amb els altres.

L’augment de mames suposa una notable millora en els casos on la pacient considera un escàs desenvolupament de les seves mames, així com també una correcció en la forma i posició de les mateixes.

És freqüent realitzar el farciment de mames després d’un embaràs, ja que després aquestes sofreixen una certa atròfia, amb una falsa caiguda, el que en realitat ocorre és que s’han quedat buides.

Per això, el farciment que es produeix dóna una naturalitat exquisida ja que restitueix el que s’ha perdut.

Les dues qüestions més importants en una operació d'augment de pits són la mida de la pròtesi i el tipus de cirurgia a realitzar.

L'objectiu és trobar el màxim equilibri entre els desitjos de la dona i un resultat natural.

Hi ha diverses tècniques per a la implantació de la pròtesi mamària. Cada cas és particular i necessita d'un diagnòstic individual.

En qualsevol cas, la visita al metge, amb les proves que pogués necessitar, establiran la millor indicació a fi d’aconseguir el resultat desitjat.

A Vithas Hospital Montserrat assegurem unes pròtesi de qualitat amb durada de per vida.

  • Implant de pits Sub-Fascial

La tècnica sub-fascial es ve utilitzant amb molt èxit en els últims anys.
Aquesta tècnica consisteix en la col•locació de la pròtesi per sota de la membrana que recobreix el múscul, tècnicament anomenada fàscia. Aquí es crea una cavitat que és on quedarà allotjada la pròtesi.
Amb aquesta tècnica la pròtesi s'adapta perfectament a la mama, per la qual cosa s'obtenen resultats molt naturals, eliminant la fermesa artificial dels primers implants.

  • Postoperatori de l'Augment de pits

Per assegurar que la intervenció ha estat un èxit, les revisions periòdiques pel cirurgià plàstic són fonamentals.

Naturalment aquestes revisions, cures i visites post-operatòries estan incloses i no tenen cap cost per la pacient. Les mames estaran més sensibles del normal durant 2 o 3 setmanes, per la qual cosa l'orientarem sobre les precaucions que ha de prendre i dels exercicis que pot realitzar.

A Vithas Hospital Montserrat garantim un seguiment postoperatori d'un any. Si el pacient ho desitja oferim una revisió anual sense cost.

 

Demana cita i informa't
Atenció directa Beautyum: 973 27 00 88

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, a partir de su navegación.
Si continúa navegando, sin cambiar la configuración, consideramos que acepta su uso. Ver nuestra política de cookies.