Hospital Vithas Montserrat

Hospital Vithas Montserrat
Cita online

973.266.300

  • Traumatologia

    Artroscòpia d'espatlla

  • Què és?

  • Especialista

  • preu

  • Demanar una cita

  • <Veure totes

Digues adéu als problemes d’espatlla

L'artroscòpia d'espatlla és una tècnica quirúrgica mínimament invasiva en la qual, mitjançant petites incisions d'entre 5 i 8 mm, s'introdueixen cànules i una òptica que permet al cirurgià la visualització en un monitor de l'articulació glena humeral, tendons i altres estructures de l'espatlla, i introduir instruments per realitzar la majoria de les intervencions que abans necessitaven cirurgia oberta convencional.

  • Avantatges

L'artroscòpia al suposar menys dissecció de les estructures i cicatriu que la cirurgia oberta convencional disminueix les complicacions, el dolor postoperatori i una recuperació més ràpida amb un ingrés ambulatori o d'un dia.
L'anestèsia utilitzada és un bloqueig regional de l'espatlla i braç operat amb una sedació sense anestèsia general que permet realitzar la cirurgia i el control del dolor durant les 24-36 hores postoperatòries.

Principalment es poden tractar i reparar les lesions associades a la inestabilitat o luxació recidivant d'espatlla, trencaments dels tendons de l'espatlla (lesió SLAP, bíceps, supraespinós i infraespinós i subescapular), rigidesa articular i lesions artròsiques lleus.

  • Tipus d'artroscòpia

Els dos procediments artroscopis de l'espatlla que ofereix Vithas Lleida comprenen el tractament de la majoria de les lesions d'espatlla:
Artroscòpia articular: luxació recidivant, lesions SLAP i trencaments articulars dels tendons.

Artroscòpia subacromial: bursectomía, acromioplastia i reparació dels trencaments completes dels tendons.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, a partir de su navegación.
Si continúa navegando, sin cambiar la configuración, consideramos que acepta su uso. Ver nuestra política de cookies.