Hospital Vithas Montserrat

Hospital Vithas Montserrat
Cita online

973.270.088

  • Dietètica i Nutrició

  • Què és?

  • preu

  • Comprar consulta

  • <Tornar al llistat

Dietètica i Nutrició Dietètica i Nutrició

TENS DUBTES?

Dietètica i Nutrició

  • Què es?

Vithas Lleida ofereix professionals qualificats en Nutrició Humana i Dietètica que ajuden a adquirir bons hàbits alimentaris contemplant les diferents necessitats del pacient.

La nutrició com a ciència, estudia els processos bioquímics i fisiològics que succeeixen en l'organisme per a l'assimilació de l'aliment i la seva transformació en energia i altres substàncies. També implica l'estudi sobre l'efecte dels nutrients en la salut i malaltia de les persones.

La dietètica és la ciència que utilitza els coneixements de la nutrició per proporcionar una alimentació saludable, que s'adeqüi a l'individu i a les diverses situacions i etapes de la seva vida, millorant així, la seva qualitat de vida i rendiment.

Un dietista -nutricionista és un professional de la salut, reconegut com un expert en alimentació, nutrició i dietètica, amb capacitat per intervenir en l'alimentació d'una persona o grup actuant des dels següents àmbits: la nutrició en la salut i en la malaltia, el consell dietètic, la investigació i la docència, la salut pública des dels organismes governamentals, les empreses del sector de l'alimentació i la restauració col·lectiva i social.

La professió de dietista-nutricionista duu implícita en el seu exercici l'educació alimentària i nutricional en qualsevol dels camps on és possible exercir-la. El dietista, actua sobre l'alimentació de la persona o grup de persones sanes o malaltes (en aquest cas després del diagnòstic mèdic), tenint en compte les necessitats fisiològiques (o patològiques si és el cas), preferències personals, socioeconòmiques, religioses i culturals.

  • Què podem oferir?

Vithas Lleida posa a la seva disposició diagnòstics i avaluacions especialitzades, tractaments personalitzats i un treball en coordinació contínua amb la resta d'especialistes mèdics per oferir al pacient el millor tractament possible.

Serveis que posem a la seva disposició:

- Dietes en sobrepès i obesitat.
- Dietes per guanyar pes.
- Dietoteràpia. (tractament dietètic de diverses malalties: HTA, colesterol, diabetis...)
- Intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.
- Trastorns alimentaris.
- Nutrició infantil.
- Dietes per a l'adult sa.
- Dietes per a la dona embarassada i lactant.
- Dieta en la tercera edat.
- Nutrició esportiva i activitat física.

Portar una bona alimentació i aconseguir uns bons hàbits alimentaris, faran que guanyi en qualitat de vida i salut.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, a partir de su navegación.
Si continúa navegando, sin cambiar la configuración, consideramos que acepta su uso. Ver nuestra política de cookies.